En elegant mobilløsning

beo herning

Menu

B&O Herning har virkelig formået at skabe en simpel men yderst effektiv menu, og førstehåndsvisning på mobilen. 

Det vigtigste er placeret over folden, og som det første man ser, når man besøger deres webshop. Som besøgende bliver du præsenteret for 3 kategorier; Højtalere, Høretelefoner og tilbehør.  

Simple valgmuligheder, som brugeren ikke kan tage fejl af. 

 

Produkt oversigt

Efter at have valgt kategori bliver man præsenteret for alle tilhørende produkter. Billedet er i fokus, og det forventer man også, når man handler med eksklusive produkter. Det er vigtigt at udtrykket signalerer den pris man som virksomhed tager for sine produkter. 

Jeg kunne dog godt ønske at pris og navn på produktet var større i pixel. Alt efter hvilken mobil man benytter vil teksten alt andet lige være for småt. 

Produkt valg

Her ser vi nok et af de mest optimeret mobilsider, som her fremviser Beoplay. Alle vigtige informationer er tydelige og over folden på mobilen. Tryk knapper er store og lette at interagere med. Udtrykket er elegant og på intet tidspunkt er brugeren i tvivl om, hvad det næste skridt i betalings forløbet er. 

 

mobil_menu
produkt_liste_bogo
product_view_bogo

Betalingsforløb

Hvad følger er et betalings forløb, der følger brugerne til dørs. Med en illustrativ brødkrummesti ved brugeren altid, hvor de befinder sig i betalings forløbet. Jeg kunne godt ønske at B&O Herning havde valgt nogle mere designæstetiske tryk-elementer til at fjerne og tilføje produkter til kurven – hvor udtrykket ikke matcher det generelle design. Udover dette dog, så virker forløbet ganske gennemtænkt. Den sidste test er altid – “Er betalings gatewayen” mobilvenlig og responsiv, og selv her består Bogo Herning med topkarakter. 

 

Det er længe siden jeg har opleven en så gennemtænkt platform til handel på mobilen, og med få justeringer kan oplevelsen hæves fra gennemtænkt til Perfekt. Men kan man egentlig forvente andet fra en virksomhed, der sælger luksusprodukter? 

kurv_bogo
adresse_bogo
betaling_bogo 1
betalings_gateway_bogo