En webshop til det nye århundrede

Webshop

Skiller du dig ud fra mængden? Det er vigtigere end nogensinde før, at vise kunderne præcis hvem du er – også i farver og billeder. Et flot og imødekommende layout er første skridt i kommunikationen med kunderne. Din hjemmeside skal både afspejle såvel som brande din virksomhed. Det handler ikke kun om at sælge produkter.

 

EN VISUEL INDGANGSVINKEL

Noget som er blevet meget moderne igennem 2017 er, at hjemmesidens forside typisk har meget visuelt med kun en lille mængde tekst. Indgangsvinklerne er trykbare og egner sig godt på den mobile visning. Mere om det senere.  Denne tendens kan også bruges på landingssider, hvis du bruger Google Adwords til at føre dine besøgende til specifikke landingssider.

 

DESIGN TIL MOBILE PLATFORME

Den mobile trafik stiger år for år, og 2017 er året hvor vi har set en voldsom stigning. Det responsive design har for alvor taget fat, da behovet for en mobilvisning nu er et krav fra forbrugerne. Elementer skal være lette at interagere med og indlæsningen skal være responsiv og hurtig. Hastighed har aldrig været vigtigere.

 

SCROLLING ER PÅ VEJ TILBAGE

Dette kommer måske som en overraskelse men ”scrolling” er på vej tilbage.

Tidligere måtte undersider helst ikke være for lange, da ens besøgende ikke havde interessen for, at scrolle langt ned i dybde.  Da mobilplatformen har udviklet sig, er det dog nu blevet utrolig nemt at scrolle og brugssituationen har ændret sig. Det er derfor vigtigt at hjemmesider formår at skabe et design, som klart bringer budskabet og deres primære salgskanal frem.

Virksomheden JE.dk er blot en af mange, som har taget et stort skridt mod bedre branding og kommunikation med sine kunder.

 

JE.dk kort fortalt

Virksomheden har eksisteret i mange år under navnet Jørgensen Engros. Det har dog vist sig, at være for snævert et brand, da virksomheden over årene, har udviklet deres virke til at favne bredere end nogensinde før. Deres primære profession er, at hjælpe andre firmaer med deres branding og profilering. Dette gennem alverdens reklame produkter, herunder profilbeklædning og firmagaver. Næsten alle deres produkter kan købes med tilvalget; logo, print eller tryk. Da de har deres egen grafiske afdeling med trykkeri, er de i stand til at levere deres produkter med forholdsvis kort varsel. Alt efter kompleksitet af opgavens art – naturligvis. Layout og design udvikles i et utal af variationer. Det afhænger af behovet. Tryksager som brevpapir, visitkort, kataloger, magasiner, bannere produceres dagligt.

 

Reklameprodukter – på print og online

En opdatering af deres tidligere platform, har ført Je.dk ind i det nye århundrede. Deres nye hjemmeside og webshop er imødekommende og viser på bedste vis frem – alle de nye designtendenser og salgsfremmende funktionaliteter – en webshop bør have for at fungere i 2017 og mange år fremad. Ved hjælp af flotte farver, fonte og billeder formår virksomheden, at sende deres kunder på en rejse, der både er brugervenlig men også søger at fastholde kunderne.

 

Besøg Je.dk – Profiltøj og firmagaver til erhverv