Vi kan kun kontaktes gennem mail 24/7
mobilsalg

Mobil E-Commerce

Bliv klogere på mobil e-commerce.

casestudy

Case study

Forskellige case-studies af virksomheders brug af mobilen

tend spot

Trend spotter

Rodekassen med nyeste trends.

ppc

PPC marketing

Alt om PPC marketing: Facebook, Adwords mm-

Om Memo-it

Memo-it er en konsulentvirksomhed, som arbejder med digital forretningsudvikling og digitalisering af virksomheders forretningsmodeller. Vi er en lille virksomhed med et solidt netværk af dygtige freelancere. Det betyder, at vi kan holde prisen lav og samtidig levere ydelser i topkvalitet. Memo-it blev stiftet i Marts 2015 af Kasper Nielsen som har en længere baggrund fra bureau-branchen. Foruden udvikling, implementering og eksekvering af jeres digitale strategi, tilbyder vi også rådgivning, foruden for vores vidensbank af artikler og indlæg.

Mobilen er i centrum

Vi er et bureau med det mobile i centrum, hvor alle projekter og initiativer har lige meget nørd, kreativ konceptudvikler og forretningsstrategi med igennem hele processen.

Fortæl os om dine forretningsmæssige mål, og vi vil være en tæt partner i at gøre din virksomhed bedre og hurtigere end konkurrenterne.

Memo-it har kontor har pt. ingen kontor, men det arbejdes der på og forventes at blive en realitet i dette indeværende år.

Memo-it er har kun ansat certificerede Google specialister under sin paraply, hvor de fleste har rødder i bureau og arbejder til daglig med online markedsføring og hjemmesideopbygning.

Det er ingen hemmelighed at smartphones og tablets er i eksplosiv vækst. Vi surfer alle på mobilen –  i toget, på vej til arbejde, hos venner eller blot hjemme på sofaen. Vi forventer at have de samme muligheder på vores mobile devices som på vores laptop. Men er din virksomhed parat til at imødekomme de nye behov?

Memo-it hjælper dig med at mobiloptimere din virksomhed på nettet, så brugerne får den oplevelse de forventer, når de vil vide mere om dit produkt eller din virksomhed på mobilen.

Mobile specialister

Vi er specialister i Mobil Marketing og sørger for, at der er synergi mellem de forskellige enheder og din virksomhed. Vi forstår at udnytte den mobile platform, så den understøtter alle dine marketingsindsatser.

Den positive oplevelse

En positiv oplevelse for brugerne er afgørende for at fastholde dine kunder – dette gælder også digitalt. Derfor har Memo-it forbrugernes rejse i fokus, når vi arbejder med forretningsmæssig udvikling og markedsføring.

Mobil markedsføring giver dig store muligheder for at nå ud til dine kunder – når og hvor som helst. Kontakt os i dag og hør nærmere om Mobil Marketing, og om hvad vi kan gøre for at optimere din virksomhed til kundernes digitale behov.