En virksomhed i udvikling

thorsdesign

Forside - Top

Thors-Design er en dansk møbelproducent, som fokuserer på bæredygtige møbler fremstillet af genanvendt bolværk fra danske færgeleje. Deres møbler er gennemtænkte og målrettes personer med en god og sund økonomi. 

Hjemmesiden er simpel og elegant, hvor det første man ser er en stemningsvideo af deres møbler og produktionen. De overordnede kategorier, såsom plankeborde, design borde, bordbænkesæt mm. kan findes som billeder på forsiden. En smart måde at showcase deres sortiment. 

Forside Indhold

Scroller man ned på forsiden, så bliver man mødt med en lang og velskreven introduktion til, hvem Thors-Design er og hvad man som forbruger kan forvente. 

Optimalt, så ville jeg foretrække, at teksten var lidt mindre – men det er tydeligvis en meget konkurrencepræget marked, hvor tekst er en stor del i arbejdet med at opnå synlighed i Google. 

Derfor kan jeg godt forstå valget de her har taget. 

Footer

Her ser vi footeren på hjemmesiden. Vi oplever for alvor hjemmesidens alder. Det er tydeligt et levn fra 2-3 år tilbage, hvor ankerlinks i footer var relevante. Desværre er dette ikke længere tilfældet og har blot en negativ indvirkning på immersion og oplevelse. Det skaber blot ekstra fyld og scroll, som vi som forbruger gerne vil undgå. 

Jeg så gerne at de udnyttede denne plads mere kreativ, hvor de vante virksomhedsoplysninger selvfølgelig skal bevares. 

 

thors header
thors_forside_content
thors_footer

Thors-Design møbler og design slides.

Efterfølgende slides illustrerer Menuen, kategoriniveau, produktniveau samt muligheden for at kontakte Thors-Design – skulle interessen være til stede for at købe et af deres designermøbler. 

 

Menuen er utrolig lang, og kunne bestemt indskrænkes. De vigtigste elementer er dog i toppen, hvilket er et stort plus. 

 

På Kategoriniveau kan man se stemningsbilleder og læse mere om møblerne inden for valgte kategori. Det er desuden muligt at tilgå de enkelte underkategorier/produkter via. de tilknyttede billedlinks. Det er en fin og elegant løsning

Det sidste niveau, er hvor du kan læse mere om de specifikke løsninger og møbler de fremstiller. Der er en god blanding mellem stemningsbilleder. Under hver produkt kan man indsende en formular, som forspørgsel til at købe et af deres møbler. 

thors_menu
thors_kategoriniveau
thors_produktniveau
thors produkt forespørgsel